På plass i Rio!

Da var allerede første dag i Rio overstått! Tiden går fort når det er mye å gjøre. Kjapp oppdatering (for nå har vi ikke spist på mange timer og må ut pg få en matbit før det er rett i seng og tidlig start i morgen). Vi ankom byen i går etter 22 timers reise og altfor lenge i stillesittende på flyet. Etter å ha blitt snytt penger av fra sjåføren som kjørte oss fra flyplassen, kom vi fram til det hostellet vi har booket oss inn ved. Standard: Meget substandard. Spesiell lukt. Lapp på toalettet: papiret skal ikke kastes i do (Spørsmålet er, hvor skal det kastes da?).

Etter en natt med lite søvn og en altfor tidlig start på dagen, fant vi veien med metro til konferansesenteret hvor Youth Blast var på. Dette er en konferanse arrangert av Major Group for children and youth. Dagen: Veldig spennende. Hyggelige folk. Masse engasjement! Men en kald affære. Jeg var dum nok til å kun gå i shorts og topp, på plassen som tydeligvis innehar gullmedalje i kjølig frisk-bris-klimaanlegg. Jaja. Lærdom tatt!

I morgen blir det siste dag av Youth Blast, workshop på Ombudsperson for framtidige generasjoner og et ekslusivt møte med den norske delegasjonslederen. Vi skal snakke varmt om Høykommisæren vi vil ha i FN. Vi får håpe han blir like frelst som oss.

Foreløpig travle dager, men de blir nok enda travlere år siste forberedende forhandlinger starter på onsdag. Kryss fingrene!

3 thoughts on “På plass i Rio!

 1. Kine says:

  Følger spent med og liker veldig godt at du oppdaterer!! Kan dele min lærdom fra COP17: soving kan gjerast på sikt :) Ellers ønsker eg dykk alle mykje lykke til og stå på!

 2. Ingrid says:

  Fort gjort å bli lurt, Mari, men sjå på det som støtte til ein som sikkert/kanskje hadde bruk på det. :-)
  ikkje å kaste papir i do blir ein vane – erfaring frå mi tid i Damaskus.
  Lykke til videre med eit viktig arbeid! Gler meg til å høre meir frå deg!
  Klem frå ho gamle på kontoret – Ingrid

 3. Mari says:

  Takk for oppmuntrende ord! Flott å vite at dere følger med :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s