Første pose fra Oslo kooperativ!

Endelig var dagen kommet, og jeg kunne gå og hente den aller første posen fra Oslo kooperativ. Jeg har ventet og gledet meg hele sommeren på at driften av dette geniale konseptet skulle starte. Kooperativet leverer store og bugnende poser med ferske økologiske grønnsaker og andre varer til sine medlemmer annenhver uke. Innholdet i posene varierer fra hver gang, og blir levert av økologiske og bio-dynamiske gårder i nærheten. Samvirket blir drevet på dugnad og uten fordyrende mellomledd, slik at alle pengene som brukes går til de fine bøndene som leverer varene.

Slik så posen ut:

_DSC0920

Og oppi posen lå alle disse fine tingene!

_DSC0925

Fy søren så herlig å kunne lage mat av helt ferske grønnsaker som du vet er laget på en bærekraftig måte og som er proppfull av sunne saker. Og ikke minst støtter man bevisste og idealistiske bønder som vil bidra til et mer bærekraftig matproduksjonssystem. Dette er mat med god samvittighet!

Kooperativet er allerede en suksess med fulltegnet medlemsliste og 200 stykker på venteliste. Jeg håper virkelig suksessen fortsetter, og at konseptet blir kopiert flere andre steder i Norge. Det er denne typen mathandel vi trenger. <3

P.S. Kjøpte disse fargerike tomatene på mathallen forrige uke. Var de ikke fine? Det er jommen en del fordeler med å bo i Oslo og ha tilgang på så masse gode matvarer. :)

_DSC0753

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s