Tidenes helg

Nå sitter jeg på toget hjem fra Trondheim til Oslo mens solen stråler og landskapet seiler forbi. En lang togreise er helt perfekt etter en sånn helg som dette. Bak meg ligger noen herlige dager full av latter, hygge, kos og nye minner.

Helgen ble avsluttet med barsjefkalas i går og i natt. Vi begynte å vorse i firetiden og var ikke hjemme før seks om morgenen. Akkurat sånn det skal være, med andre ord. Utrolig hyggelig å se gamle kjente igjen, og hilse på alle de unge og lovende nye folka som skal drive det runde røde videre. <3

Det er ikke ofte man får anledning (eller gidder) å dolle seg opp skikkelig, men denne gangen var vi så heldig å ha tilgang på vår eminente hårstylist Ruth, som fikset helt fantastiske frisyrer på oss. Da blir alt litt ekstra stas. Se så fint det ble!

_DSC0386

Og her kommer et lite bildedryss fra kvelden. Dessverre ble mange av bildene veldig uskarpe, så jeg ser veldig fram til å få noen tips når jeg skal på fotokurs neste helg!

_DSC0391 _DSC0401 _DSC0402 _DSC0412 _DSC0418 _DSC0421

Trøtte morgentryner ved frokostbordet dagen derpå nummer to. Heldigvis er det ingen sak å være helt om natten når vi får disket opp tidenes beste frokoster av et upåklagelig vertskap. :)

_DSC0433

Nå venter noen herlige timer på toget. Har bunkret opp med sjokolademelk, bøker og strikketøy, så dette blir veldig fint. Tog er desidert den beste måten å reise på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s