Sprettballer – kuren for en travel hverdag

Hjelp!

Tiden springer avgårde så ekstreeemt fort for tiden. Livet løper i 110 kilometer i timen. Rekker knapt å registrere dagene som kommer før de er borte igjen. Langt mindre blogge. Fysj!

Nå har det vært helt vilt travelt de fire siste ukene. Arbeid fra morgen til kveld (med unntak av FERIEtur (med 55 glade samfunnsgeografistudenter) til Lisboa forrige uke, bilder kommer) og lange dager har gjort at jeg knapt har rukket å trekke pusten.

Stort flink pike-tilbakesteg, med andre ord.

Pulsen gikk heldigvis ned i løpet av i går kveld. Etter å ha brukt dagen på å skrive og levere et par pengesøknader på noen hundre tusen (kryss fingrene!), gikk timene før leggetid med til skravling, drikking av vin, spising av ost og kjeks, og seriøs skuldersenking hos Reidun. Tenk at jeg ikke hadde sett henne på mange uker! Føltes som en evighet.

I dag har jeg roet fullstendig ned. Tilbrakt dagen hjemme for første gang på lenge. Sovet lenge, trålet gjennom en haug med aviser, fått unna mesteparten av de uleste epostene, vasket klær og slappet av på sofaen. I kveld koser jeg meg med å være fullstendig usosial og sitte hjemme alene. Av og til er det bare det beste som fins!

Og når livet springer forbi og man trenger litt hjelp til å huske på hva som er viktig her i livet, skal det ikke mer til enn noen sprettballer, en frosk (!) og verdens nydeligste sang til for å komme tilbake på riktig spor.<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s