Bare-kos-helg

ÅH, så deilig det har vært med helg!

Det beste som fins er å tilbringe tid med gode venner. Spesielt når man har hatt mange dager med mye arbeid, seine kvelder og lite hygge. Og ekstra spesielt når det er folk man ikke har sett på lenge. Denne helgen var full av kos og fine gjensyn <3

Lørdag var spillkveld med strikking, god drikke, langveisfarende gjester og Dixit, et spill jeg aldri går lei av. Det er full av kjempefine bilder man skal assosiere til. Hvert kort er et lite kunstverk i seg selv. Og så er det veldig artig å se hvordan de andre man spiller med tenker og assosierer på en helt annen måte enn en selv. :)

Kine Renate var på sjeldent besøk med kjæresten sin. Vi ser hverandre altfor sjeldent etter at hun flyttet hjem til Kristiansand, men da blir i hvert fall hver gang ekstra spesiell. Tenk, til neste år skal hun gifte seg! Det virker som det bare var nettopp at vi studerte sammen i Trondheim og frustrerte oss sammen over hvor håpløse guttene vi møtte var. Haha. Tiden går litt for fort, altså.

_DSC1814 _DSC1815 _DSC1819 _DSC1824

I går var det strikkekveld i heimen. Den første denne høsten! På høy overtid, men bedre seint enn aldri. Må sørge for at det blir et par kvelder til før jul, så jeg får laget noen julegaver i år også :)

Det var uansett superhyggelig. Det er så lett å undervurdere hvor fint det er å samles rundt et bord og drikke te og skravle mens man strikker, men det er jo faktisk noe av det fineste man kan gjøre. Samtidig er det kjempenyttig! Istedenfor å shoppe eller se på tv eller kaste bort tid og penger på ett eller annet, lager man heller plagg helt selv, som man blir stolt av og glad i. Og samtidig får man tilbragt tid med gode venner og hatt gode samtaler, noe det blir altfor lite av i den travle hverdagen.  Det er rett og slett bare mange skikkelige positive sider ved å gjøre håndarbeid sammen!

_DSC1841 _DSC1844 _DSC1847

Martin bidro med å prøvesmake gresskarpaien :)

_DSC1851 _DSC1853

Andrea strikket sin første sokketupp! Hurra!

_DSC1854

I går var det forresten en helt _fantastisk_ fin solnedgang! Var det flere som fikk den med seg? Tenk så heldig vi er som får oppleve så flotte naturøyeblikk.

_DSC1833

Nå har jeg endelig skrevet et statsbudsjettinnspill som har tatt altfor mange dager å bli ferdig med, så nå kan jeg sove med god samvittighet! Deilig å krysse av gjøremål fra listen og kunne konsentrere seg om nye ting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s